Qui som?

L'associació malabarista In Extremis va néixer a Barcelona, el febrer de 1998, amb l'objectiu de promoure i estendre la pràctica del malabarisme. La principal activitat realitzada per l'associació és la trobada setmanal (els dimecres a partir de les 18:00), però també ens agrada anar plegats a espectacles de malabars i circ, així com fer festes i sortides diverses.

Foto del taller de transposicionals, al II IntríngulisInicialment formada per estudiants, professors y treballadors de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), compta actualment amb associats d'arreu del planeta. L'únic requisit per fer-se'n soci és tenir ganes de fer malabars i ... de passar-s'ho bé!


Si voleu contactar amb nosaltres ens podeu enviar un mail.

Podeu conèixer-nos una mica a través d'aquest vídeo d'un programa de BTV en el que vam sortir.

Si voleu estar informats de les nostres activitats, apunteu-vos a la llista de correu amb la que ens comuniquem.

Com qualsevol associació o club decent, In Extremis té una junta directiva, que es renova (o no) d'any en any.

Enguany seguim innovant en procediments democratics i, després d'escollir president en DaniC i tresorer de nou en Franki, la elecció atorgava el càrrec de secretari també a en DaniC. Un cop declarats nuls els seus vots, atès que ja era president, hi havia un empat entre en David i en Marc pel càrrec. El desempat es va resoldre a favor (?) d'en David pel major nombre de vots rebuts per a altres càrrecs. Original, oi?

Les anteriors juntes les van integrar, crec, (per ordre president, secretari i tresorer) els i les següents malabaristes:



  • Febrer 98 i Setembre 98: DaniB, Alex (ens va fer els estatuts, per què, si, tenim estatuts i tot) i Joan.
  • Setembre 99 i Setembre 00: DaniB, Joan i Ma. Carmen.
  • Setembre 01 i Setembre 02: Marina, Jorge i Miquel.
  • Setembre 03: Jon (1er In-extremisko Lehendakaria), Jaume i Jorge.
  • Setembre 04: Jorge, Lluís i Francesco. A més, es van crear els càrrecs vitalicis de president d'honor (Jon) i president fundador (DaniB). Us sona l'esquema? No hi te res a veure.
  • Setembre 05: Jorge, Pau i Francesco. I en la voràgine de creació de càrrecs, en DaniC va ser nomenat vicepresident.
  • Setembre 06: Antonio, Marc i Franki.
  • Setembre 07: Antonio, Franki i Marc.